Åtgärder vidtagna på grund av Coronaviruset

13 mars, 2020 10:30 | Damer

​Med anledning av den pågående pandemin har Riksidrottsförbundet, Svenska Handbollsförbundet och Handbollsförbundet Väst vidtagit åtgärder som vi i Kungälvs HK måste förhålla oss till.

1. Alla seriematcher för ungdomslag ställs in fr.o.m idag fredag 13 mars och resten av säsongen. Med anledning av det, så kommer vi inte heller att behöva någon caféverksamhet.

  • Undantagna från ovan är USM, som kommer att spelas färdigt. HJ har ett hemmaarrangemang 28-29 mars- Detta kommer att spelas utan publik och följaktligen utan café.
  • Samtliga seniorserier skall spelas färdigt.

2. Samtliga inomhusträningar för ungdomslag är inställda fr.o.m idag fredag 13 mars. Undantagna är lag som fortfarande spelar USM.
Utomhusaktiviteter går bra att ha med grupperna.

3. De seniormatcher som kommer att spelas framöver, kommer att göras det utan publik. Så dammatchen ikväll mot Skara blir inför tomma läktare. Matchen sänds på cmore.
Information om eventuellt slutspel eller kval för vårt damlag, kommer att lämnas på hemsidan www.kungalvhk,se

4 Vad det gäller Bohus cup, så är arrangemanget självfallet i fara. Men det återstår två månader innan det är dags och vi har beslutat att avvakta situationen. Vi fortsätter förberedelserna som om cupen skall spelas och det vill vi att ni gör även ute i lagen. Vi kommer att ta ett slutgiltigt beslut om genomförandet senast onsdag 8 april.
Skulle det bli så att cupen inte kan spelas, så innebär det ett kraftigt dråpslag mot klubbens ekonomi. Styrelsen kommer att återkomma med information i detta ärende längre fram.

Styrelsen
gm/Mats Bengtsson

Dela detta :