För dig med grönt hjärta!

31 mars, 2020 15:44 | Damer

På kort tid har våra förutsättningarna förändrats. Kungälvs HK har, precis som många andra klubbar runtom i Sverige, blivit drabbade av det virus som gjort att idrottsvärlden står still.
Vi drar vårt strå till stacken i kampen för att stoppa smittspridningen genom att följa de råd, restriktioner och förbud myndigheter och beslutsfattare tar för samhället.
Våren brukar dock och ska vara den roligaste tiden på året med slutet på spännande ungdomsmatcher och just denna vår så skulle våra damer spelat SM-slutspel som med all sannolikhet skulle dra goda publikintäkter och intäkter till vår caféverksamhet till vår föreningsverksamhet.

Nu istället för fulla hallar, glada barn och ungdomar som springer omkring, klubbmästerskap, USM, och Bohus Cup gapar de tomma och vår caféverksamheten står helt still.
Vi har en mycket tuff tid framför oss, men det finns mycket annat vi kan göra ihop utomhus istället.

En liten vädjan är att lämna VALFRITT belopp via vårt Swishnummer 123 615 15 00 till Kungälvs HK , ett litet sätt att visa att just DU har ett grönt hjärta!
Du som lämnar beloppet 250:- kommer delta i en utlottning av 10 stycken säsongskort inför säsong 20/21. (Viktigt att du skriver ditt namn) Dessa 10 presenteras under maj månad.
Alternativt blir du stödmedlem för 500:- då ingår ett säsongskort och vi presenterar ditt namn på en skylt vid entrén som ett stort tack för hjälpen inför den kommande säsong. Ett symboliskt TACK för att minnas dig när det som mest behövdes. (Skriv namn)
Swish: 123 615 15 00

Tack!

Dela detta :