Försäsong 1

28 juni, 2020 15:24 | Damer

Med ny tränare och en del nya spelare så har det stora fokuset varit att lära känna varandra socialt men också träna på det som skall praktiseras på plan. Gruppen känns spännande och har ett härligt driv med sin handboll och vill se sig själva bli bättre för varje tillfälle vi träffas.

Under drygt tio veckor som vi tränat så har vi givetvis sett delar gå åt rätt håll, men det är också gott att veta och se att det finns mer att hämta från truppen.

Fokus under denna tid har varit teknik, valsituationer och en hel del grundlig fysträning. Med Agne Bergvall som ny fystränare så har spelarna tagit tills sig träningen och med Agnes uttalande om att han ser mycket trevliga resultat kring det fysiska gör att vi grundat positivt. Vi ser ett långsiktigt arbete kring detta, och är oerhört nöjda att ha honom med i staben.

Handbollsbiten så är det en process, spelarna har en mycket god grund och tankarna har varit att förädla och att skruva åt det håll som vår nye tränare Hamed Khazrai vill åt.

-Jag är oerhört nöjd med vår trupp och med mina nya kollegor i form av Amanda, Dirren, Agne, Tobbe och Carina som gör ett härligt arbete med gruppen. Jag vet också att det finns mycket mer att hämta hos våra spelare. I slutändan om hur bra det än är här och nu så kommer det handla om att vinna matcher, men också parallellt med detta se till att våra unga, men även dem som varit med ett tag, får en dos av utveckling kring sin handboll. En tuff balans som vi har en tro att kunna lyckas med framöver. – Säger Hamed.

Spelarna förtjänar nu givetvis lite sommarledighet och vi kommer att blåsa igång igen vecka 31.
Mer om specifika träningsmatcher fram till säsongspremiären borta mot Västerås kommer vi lägga ut vid den kollektiva starten.

Vi längtar redan!

Dela detta :