Vi säger stort GRATTIS

15 mars, 2020 16:06 | Damer

Seriespelet i SHE är över med en 8:e plats vilket innebär kvartsfinal i mitten av april om slutspelet går att genomföra. Fram tills dess kan vi bara ta hand om och skydda varandra och glädjas åt att vi är friska och att tre profiler i Kungälvs HK omnämnts i de bästa av sammanhang.

Amanda Borgström blev med sina 118 mål i seriespelet inte bara en viktig spelare för Kungälvs HK utan slutade också 3:a i den totala skytteligan av SHE, dessutom utsedd till V6 i årets Göteborgslag i SHE. Motiveringen lyder ”Amanda Borgström har gått från en habil lagspelare till lagets klart bästa och en målmaskin som nästan ingen i serien kan mäta sig med. Amanda Borgströms säsong har varit exceptionellt bra. I match efter match har kantspelaren prickat in viktiga och avgörande mål för fjolårets sensationsgäng. …..faktum är att hon faktiskt har stått för närmare en fjärdedel av Kungälvs alla mål i år. Det är … häftigt.” Stort Grattis Amanda!!

Johanna Kjellman som med sina 231 räddningar vilket gav henne en 4:e plats och 37% i snitt. Blev dessutom utsedd som målvakt i säsongens MEP lag i SHE, Stort Grattis Johanna! 

Pontus Ward Wiklund utsedd till årets tränare i GP:s Göteborgska SHE lag. Motiveringen lyder: ”Tog sensationellt Kungälv till ett slutspel när laget i fjol var nykomling i SHE. Att han i år lyckas göra om bedriften trots att motståndarna i större utsträckning vet hur KHK spelar och att laget inför säsongen tappade flera viktiga kuggar förtjänar all respekt.” Stort Grattis Pontus.

Dela detta :