Andreas Skoglund återvänder hem till Kungälv

24 juni, 2020 10:43 | Herrar

Andreas Skoglund som dom senaste två säsongerna spelat för HK Varberg är klar för moderklubben igen.

Efter två år i Varberg är det en mognare och en bättre handbollspelare vi får hem till Kungälv. Andreas som har ett bra skott, spänst och fin speluppfattning kommer bli en viktig dimension i vårt anfallspel kommande säsong. Vi är glada att få hem våra egna produkter och ser fram emot att se Anderas i Kungälvströjan igen.

Hur känns det att komma hem till Kungälv?

Det känns jättebra, ska bli kul att spela i den rätta gröna tröja igen! Det är mycket nytt mot hur det var innan men ändå en trygghet att man känner en del i föreningen och att man har en relation till några av spelarna sen tidigare. 

Vad är skillnanden på dig som spelare sen senast du var här?

Skillnaden på mig som spelare är nog att man blivit lite vuxnare. Både på planen och utanför. Jag fattar mer korrekta beslut och har även förstått att man måste lägga ner betydligt mer energi och vilja i allt man gör för att lyckas än vad jag gjort tidigare. Har levt lite på talang men fått med mig att det krävs pannben för att man ska lyckas på riktigt. 

Vad tror du om kommande säsong? 

Jag har höga förhoppningar på nästa säsong. Främst för laget men även för mig själv, känns väldigt roligt att spela och träna med laget som det varit nu och det tror jag kommer visa sig på planen för publik och motståndare när vi väl spelar. När vi hittar varandra i tempo och spel, tillsammans med Pontus nya upplägg så tror jag verkligen vi kommer kunna bjuda till mot alla lag i serien. Och samtidigt ge publiken/supportrarna en anledning att stötta oss nästa matcher som kommer.

Vi hälsar Andreas välkommen tillbaka hem!

Dela detta :