Sebastian Wiik klar för Kungälv!

23 juli, 2020 07:48 | Herrar

Sebastian Wiik som senast spelade i Kärra HF har valt Kungälv kommande säsong.

Sebastian är en allround spelare av rang. Med sin rutin och ledaregenskaper så kommer Wiik bli en viktigt tillgång i årets KHK. Sebastian som var en av Kärras bästa spelare förra året har även spelat i RIK, Torslanda och Önnered.

Varför valde du Kungälv?
Jag valde Kungälv för att jag fick ett proffsigt intryck från första sekund och blev intresserad av satsningen som görs i klubben med tränare, träningsupplägg, trupp m.m

Vad kan Kungälvspubliken förvänta sig av dig?
Dom kan förvänta sig en vinnarskalle som alltid ger allt och som offrar sig för laget i alla lägen. Jag hoppas och tror även att jag kan bidra med rutin både på och utanför plan.

Vad tror du om kommande säsong?
Mina förhoppningar är att vi är med och slåss om en kvalplats uppåt. Många lag har stärkt sina trupper sen förra säsongen och även nykomlingarna ser bra ut, så jag tror att det kommer bli en jämn och tuff serie som vanligt!

Såhär säger tränaren Pontus Ward Wiklund om senaste och sista nyförvärvet för denna säsongen.
– En spelare med bra split vision och bra försvarsspel. Vi kan använda Sebastian på alla niometerspositionerna. Han är också en bra ledargestalt. Han har spelat många år i allsvenskan. En bra allsvensk spelare, tycker Pontus Ward Wiklund.

 

Vi välkomnar Sebastian till Kungälv!

Dela detta :