Förlust mot Önnered

29 augusti, 2021 12:36 | Damer

Efter två raka segrare mot lag från de lägre divisionerna var det dags för en värdemätare mot SHE kollegan Önnereds HK i ATG Svenska Cupen.

Efter shoot-out var ställningen 1-2 till Önnered. Kungälv började dock bäst och fram till 4-2 och 5-3. Sedan tappade hemmalaget fart samtidigt som Önnered tryckte på och satte 6 raka mål. Hemmalaget hade svårt att få stopp på gästernas attacker och samtidigt svårt att skapa lägen och de lägen man ändå kom fram till gick i trävirket eller stoppades utav Jenny Sandgren i Önnereds mål.

Halvtidsresultatet skrevs till 9-16.

I andra startade Önnered bäst samtidigt som hemmalagets kräftgång fortsatte och gästerna kunde gå fram till hela 11 bollars ledning 10-21, matchen var i princip avgjord och slutade till sist 22-32. Ett storsatsande ÖHK var numret större denna gång, med Elin Hallagård i spetsen. Kungälv har en del att jobba på, men det unga laget har framtiden för sig och Kungälv slutar tvåa i gruppen på 4 poäng.

Nu väntar slutspel mot en gruppetta, lottning sker på måndag kl 15.00, då får vi se villa vi för möta i åttondelsfinal.

Kungälv: Maja Freden 4, Mia Lagumdzija 3, Wilma Pettersson 3, Amanda Sjöstrand Hallman 3, Marie Wall 3, Linnea Rundberg 3, Kristina Zubonja 2, Madeleine Lindgren 1

Dela detta :

Nästa match herrar

Kungälvs HK - HK Varberg