Inför derbyt på lördag

14 oktober, 2020 12:46 | Damer

Damerna spelar säsongens första derby på lördag då de tar emot hittills obesegrade Önnereds HK. Ett mycket annorlunda derby då vi fortfarande inte får ta emot fler än 50 åskådare i en annars,  vid dessa matcher, fullsatt Mimershallen.

Hursomhelst vi gör det bästa möjliga av situationen och stöttar tjejerna och klubben genom att köpa soffbiljett och swisha till 123 615 15 00

Damerna har spelat tre matcher och vunnit en (Skövde hemma), senast förlust mot tippade topplaget Skuru IK där vi ändå tar med oss 40 riktigt bra minuter där laget vände ett 8 måls underläge till ledning, men orkade inte hela vägen in i mål utan fick se sig besegrade. Laget har sett matchen ihop och vill skruva åt de mindre bra sakerna som var påtagliga för dem. De vet vad de kan och vill göra det över 60 minuter.

Önnereds HK som vunnit tre raka matcher, Skara, Kristianstad och Boden har en bred och intressant trupp och delar på målskyttet över hela truppen. I gästerna behöver vi ha koll på bl.a. Anna Bardis, Elin Karlsson och Tilda Matthijs och inte minst Janita Svenheden på höger kanten, men som sagt Önnered har en bred trupp som kan avsluta på alla positioner.

Kan tjejerna minska antalet tekniska misstag och höja lägsta nivån är de ett lag som kan mäta sig med alla lag i serien, kanske redan idag.

Nu kör vi, matchen börjar 15:00 och den ser ni på C More eller hos O´Learys Kongahälla, kaffet ni dricker kommer självklart från vår matchpartner Kaffekompaniet.

Foto: Linus Olsson

Dela detta :

Nästa match damer

BK Heid - Kungälvs HK

Nästa match herrar

Kungälvs HK - Amo HK