Inför Höör

21 december, 2020 08:54 | Damer

Damerna beger sig dan före dan före dopparedan, tisdag den 22:e mot Skåne och match mot Höörs HK H65. Höör borta är en av ligans tuffaste bortamatcher att hämta poäng, få lag har genom  åren åkt hem med poäng från stenhuggarorten nästan mitt i Skåne. Nu har ju H65 liksom alla andra lagen ingen publik , vilket många gånger helt klart varit deras åttonde spelare genom åren, och med årets alla matcher utan publik och de resultat som blivit, så vet man aldrig.

För vår del som nu påbörjar matchspelandet på allvar framöver, tre matcher innan årets slut, Höör och 2 x Heid och därefter 1-2 matcher i veckan under Januari och februari gör att vi ställer om ordentligt nu. Vi är självklart besvikna över hur den senaste matchen slutade gällande siffror och vår prestation i slutskede där vi tycker vi ger bort och bjuder in dem allt för lätt, också detta kanske ett resultat av utebliven publik, något vi måste vänja oss vid, men generellt måste vi bli bättre och ha jämnare nivå under hela matchen, som just nu har allt för stora sinuskurvor.
Nu ser vi fram emot perioden som kommer , och inför morgondagens kamp mot Höör blir målet att göra saker bättre än senast.

Vi åker till Höör med samma trupp som senast men med Charité tillbaka som var saknad senast mot Skara. Vi kommer att göra allt för att fälla storfavoriten, med vetskap om det tuffaste av tuffa jobb som väntar.

Matchen ser ni på Cmore eller hos vår samarbetspartner O´Learys.

Dela detta :

Nästa match damer

BK Heid - Kungälvs HK

Nästa match herrar

Kungälvs HK - Amo HK