Ny kanslichef snart på plats

22 november, 2021 18:40 | Damer

Många bitar har fallit på plats och vi vill nu passa på att presentera och hälsa vår nya kanslichef välkommen till Kungälvs Handbollsklubb.
Vår nya kanslichef heter Yvonne Sandgren.

Vem är då Yvonne?

Yvonne är en idrottstjej, född och uppväxt i Uddevalla och som framförallt höll på med handboll och fotboll och det fortsatte hon med när hon flyttade till Göteborg. Yvonne har tillbringat åtskilliga timmar i styrelserum efter sin aktiva idrottskarriär, då som ledamot i flera ideella föreningar och även i före detta Göteborgs Handbollförbund (GHF) styrelse.

2006 anställdes hon som kanslichef i GHF och var där fram till 2015. Under den tiden var hon bl.a. koordinator för ett antal landskamper och mästerskap, som för att nämna några, Dam EM 2006, VM 2011, OS kval 2012 och 4 SM finaler. Därefter var hon ett tag i HP Warta och de senaste 4 åren har hon tillbringat i HK Varberg.

Så Yvonne, har det alltid varit idrott för dig?

– Idrott har varit en stor del i mitt liv och är fortfarande, men jag har också arbetat med reklam på olika sätt, IKEA, IDÈKO (reklambyrå) samt att jag under 12 år drev en egen reklambyrå.

Nu blir det Kungälvs HK för dig, varför då?

– Kungälvs HK känns som en spännande utmaning, att få ihop elit och bredd tillsammans med en ungdomsverksamhet och de mål som finns i KHK, är för mig lockande. Att tillsammans med övrig personal bli ett team, som ihop med styrelsen når de gemensamma mål man satt upp och hittar en bra arbetsstruktur. Där alla ideella krafter skall känna en glädje och gemenskap att tillsammans driva KHK framåt. Det vill jag vara en del i och utveckla över tid.

Vi är mycket glada över att Yvonne blir en del utav vårt team och ser fram emot att tillsammans ta vår förening vidare. Med Yvonne får vi en lagspelare som inte är rädd för att ta tag i saker, har en god överblick och en förmåga att samla ett team.

Yvonne tillträder sin tjänst den 1 december och vi hoppas att ni alla tar en tid att ta en sväng förbi och hälsa henne välkommen.

Varmt välkommen Yvonne/ Styrelsen & personalen

Dela detta :

Nästa match damer

BK Heid - Kungälvs HK

Nästa match herrar

Kungälvs HK - Amo HK