Seger i AMWE Cup

30 augusti, 2020 18:35 | Damer

Kärra hade lockat de flesta elitlagen från regionen till årets upplaga av AMWE Cup. Här fanns SHE lagen Önnereds HK , BK Heid och Kungälvs HK jämta två toppkandidater i Allsvenskan HK Aranäs och Kärra HF. En ypperlig möjlighet att se hur långt vi kommit och om vi ligger i fas.

– Jag tror att alla lag vill spänna sina muskler och visa vad de kan, vilket gör att jag ser grymt mycket fram emot helgen och jag har stora förhoppningar på att vi skall ta kliv i vårt anfallsspel och att vi tillsammans känner att matchsäsongen närmar sig. Vi kommer behöva agera mer bestämt över hela planen, sa Hamed Khazrai inför turneringen.

Kärra HF – Kungälvs HK 23-26
HK Aranäs – Kungälvs HK 23-25
Önnereds HK – Kungälvs HK 19-24
BK Heid – Kungälvs HK 20-21

Damerna går obesegrade ur turneringen, gick runt på laget och testade många olika saker. Förväntan har varit att arbeta med helheten men främst uppspel/anfall i helgen, givetvis också att se våra spelare agera i matchmode.

-Fysiskt är vi i fas, och det märktes under dessa fyra matcher som spelats. Att prestera som vi gjorde under våra samtliga matcher i helgen är en styrka som vi tar med oss. Vi har alltid saker att jobba med så vi kommer inte sitta och vara nöjda, och jag ser att vi har en del bitar som det finns mer att hämta på.

På det stora hela en väl genomförd helg med idel segrar, nu arbetar vi vidare!

Foto: Handboll på bild och film

Dela detta :

Nästa match herrar

Kungälvs HK - HK Varberg