Välkommen hem Selma

14 juni, 2022 09:00 | Damer

Selma Maderner kommer ”hem” till Kungälvs HK. Selma som började sin handbollskarriär i Stenungsunds HF kom till KHK som ungdomsspelare och tillhörde en utav de största talangerna i skaran av spelare födda 1998. Selma fick lite problem med skador och ”började om” i sin moderklubb. Nu är Selma redo att göra comeback i den gröna tröjan och vi ser stor potential i Selma som är en rörlig M6 och stabil försvarsspelare.

– Jag tycker det kommer bli spännande med Selma, att från Div 2 ta steget till Elithandboll är såklart stort, men Selma har kört med oss sen uppstarten och visat engagemang, driv och vill ge sig själv chansen att få vara med på den nivå som vi nu befinner oss på. Jag tror på henne som en god lagspelare, men också att på sikt ge henne en bredare repertoar som handbollsspelare, säger Hamed.

– Det känns väldigt bra att vara tillbaka i den gröna tröjan igen! När Hamed frågade om jag var intresserad kändes valet givet att tacka ja. Att få möjligheten att utvecklas mer på handbollsplan med hjälp av duktiga och rutinerade tränare gjorde valet enkelt. Dessutom är det ett härligt gäng som jag trivs med både på och utanför plan, säger Selma.

Vi är oerhört glada att Selma väljer att göra comeback i KHK och hälsar henne varmt välkommen hem.

Dela detta :

Nästa match damer

BK Heid - Kungälvs HK

Nästa match herrar

Kungälvs HK - Amo HK