En stabil insats mot AIK

26 oktober, 2020 10:18 | Herrar

Efter en förlust och en lika match på dom två senaste omgångarna så var det dags för herrlaget att återigen hoppa på vinnarspåret.
Motståndarna AIK hade förlorat dom sex första matcherna och var beredda att göra allt för att bryta deras negativa trend.  

Kungälv åkte upp till Stockholm utan skadade Daniel Wester, med i matchtruppen var Kungälsvprodukten Daniel Jansson som är tillbaka i klubben efter ett par säsonger på annat håll. 

Kungälv var klart det bättre laget från första minut till sista. AIK hängde med fram till 7-9 innan Kungälv vann sista 10 minuterna av första halvlek med 7-3 och kunde gå till vila med ledning 19-12.

Noggrannhet i såväl anfallsspelet som försvarspelet gjorde att AIK inte riktigt fick det flytet som krävdes för att jobba sig ikapp. I andra halvlek fortsatte Kungälv sitt fina försvarspel och kunde straffa AIK på deras misstag. Kungälv springer ifrån och vinner tillslut matchen med 35–25.

Bäst för dagen var Jesper Filén med sina sju mål.

Ny väntar en ny träningsvecka innan laget tar emot Tyresö på lördag.

Målskyttar KHK: Jesper Filén 7, Adam Jöhnsson 6, Alexander Regen 5, Andreas Franz 4, Andreas Skoglund 4, Emil Lennartsson 2, Jonathan Wikman 2, Sebastian Wiik 2, Hannes Högström 2 och David Larsson.

Dela detta :

Nästa match herrar

Kungälvs HK - HK Varberg