Hannes Rybo klar för Kungälv

21 april, 2021 08:25 | Herrar

M9an började sin karriär i Baltichov och flyttade sedan till RIK som 16åring. Hannes gjorde debut i Elitserien som 17åring och har sedan dess representerat Önnered, Varberg och Anderstorp.
I Hannes får vi en målfarlig playmaker som kommer bidra med fart, mål och rutin. Kontraktet sträcker sig över säsongen 22/23

Vem är Hannes Rybo?
Jag är en glad och social kille som gillar utmaningar och all form av sport, favoriterna är NFL och NBA. Är sambo, tvåbarnspappa och färdig lärare i årskurs 4-6 till våren!

Hur ser din handbollskarriär ut?
Jag startade min karriär i Baltichov för att som a-pojk byta till Redbergslid. Där gjorde jag elitseriedebut som 17-åring. Sedan dess har det blivit spel i HK Varberg, Önnered, Baltichov samt Anderstorp.

Varför blev det Kungälv?
Jag vill vara med i Kungälvs satsning mot Handbollsligan och fick en bra samt proffesionell bild av hela föreningen. De presenterade också en spännande spelidé som jag kände skulle passa mina egenskaper som handbollsspelare! Sedan passade det bra för hela familjen att flytta ”hem” till Göteborg igen efter en sejour i Småland.

Vad är dina styrkor som spelare?
Mina styrkor som handbollsspelare är nog att jag är målfarlig, en bra blick för spelet samt explosiv. Efter att ha spelat a-lagshandboll i över 10 år hoppas jag även kunna bidra med lite rutin!

Vad gör du när du inte spelar handboll?
På fritiden hänger jag med min sambo Emma och våra två barn Julius och Havanna. Att umgås med kompisar, familj och resa är också något jag lägger min tid på. Annars brukar det bli en fiskesemester per år med grabbarna, nu har vi dock köpt hus så målet är att bli hobby-snickare under sommaren.

Dela detta :

Nästa match herrar

Kungälvs HK - HK Varberg