Inför Kungälv – Vinslöv

30 september, 2020 08:37 | Herrar

Herrarna har fått en smakstart på året serie. Lagets tredje raka seger bärgades borta mot Kärra i fredags och laget är just nu placerade på en andra plats efter Hammarby. 

Efter två raka bortamatcher är det äntligen dags för spel hemma i Mimershallen igen. På besök kommer den starka nykomlingen Vinslövs HK. Vinslöv har startat dom tre första omgångarna med två vinster och en förlust. Senast tog dom emot Rimbo och lyckades vinna med uddamålet 28-27. 

Vinslöv är ett skolat och bra lag och har alla förutsättningar att etablera sig i Allsvenskan. I laget hittar vi duktiga Elias Holmström, målfarliga Armin Kaltak och duktiga kantspelare Christian Cosmo. Kungälv skall också hålla ett extra öga på lagets Albin Mesanovic.

I Kungälv ser vi en fulltalig trupp som kommer stärkta från 10-målsegern senast. Fokus blir som vanligt att hålla tätt bakåt genom aggressivt försvarspel och tryggt målvaktspel. Laget har visat prov på bredd då vi har sett många olika målskyttar i dom tre första matcherna.

”Alla matcher är luriga i årets Allsvenska och många lag kommer överraska och slå varandra. Därför gäller noggrannhet och att vara ödmjuka inför varje match.”
Säger tränare Pontus Ward Wikklund

Tyvärr blir det ingen publik denna matchen heller, men ni ser matchen som vanligt på Solidpsort och Olerays (Kongahälla)

Dela detta :

Nästa match herrar

Kungälvs HK - HK Varberg