Inför sista omgången

23 mars, 2022 14:29 | Herrar

Kungälvs är redan klara för kval till Handbollsligan och har en match kvar i serien, men dock en väldigt viktig match och dessutom mot seriesegrarna OV Helsingborg som är klara för nästa års Handbollsliga, grattis säger vi i Kungälvs HK.

För Kungälvs del handlar det om placeringen 3 eller 4, vilket kan tyckas oväsentligt, men som handlar om vilket lag från handbollsligan man får möta i kvalet. Om serierna slutar precis som det ser ut just nu är det RIK som står på andra sidan när kvalspelet drar igång, men det kan lika gärna vara Önnered eller Hallby som står för motståndet. Hur lagen i Handbollsligan placerar sig vet vi ikväll, onsdag, då RIK och Önnered möts samtidigt som Hallby tar emot Ystad IF HF som i sin tur slåss om att ta sig förbi Aranäs, som ligger på sista kvalplats just nu, och som i sin tur möter Alingsås borta. Rörigt? Ja sådär, men otroligt spännande.

På fredag vet vi definitivt då herrarna möte OV Helsingborg borta samtidigt som Skånela åker till Varberg för att försöka sno 3:e platsen av Kungälv.

Vad vi dock vet redan är att herrarnas första match i kvalet till Handbollsligan kommer att spelas Onsdag den 30 mars 19:00 i Mimershallen, motståndaren.. tja det ger sig som sagt.

Vi  kommer att släppa biljetterna inom kort så håll utkik på kungalvhk.ebiljett.nu 

Dela detta :

Nästa match damer

BK Heid - Kungälvs HK

Nästa match herrar

Kungälvs HK - Amo HK