Välkommen Isak Hane

3 februari, 2021 09:53 | Herrar

Vi välkomnar Isak Hane till Kungälv!

Den snabbe högerkanten kommer urpsrungligen från IFK Kristinehamn men har sedan 2016 tillhört Alingsås. Med sin säkerhet i läget och snabba kontringar kommer Isak bli en tillgång för herrlaget kommande säsonger. Kontraktet sträcker sig till 2023 och Isak ansluter till truppen redan nu.  Vi tackar Alingsås för ett bra samarbete.

 

Vem är Isak Hane?
Oj svårt att säga haha. Jag skulle väl säga att jag är en positiv, glad och energisk kille som alltid har flera bollar i luften. Är ursprungligen från Kristinehamn, Värmland men flyttade till Alingsås när jag började gymnasiet för att satsa på handbollen. Utanför handbollen så håller jag gärna på med andra sporter och aktiviteter med kompisar så som paddel, basket, golf, discgolf  etc. Gillar helt enkelt att hålla igång och göra saker. 

 Hur ser din handbollskarriär ut?
Började spela handboll i IFK Kristinehamn som 7-åring och flyttade från klubben 2016 för att plugga och spela handboll i Alingsås. Från att jag började spela handboll till ungefär att jag var 17/18 år har jag varit höger 9a. Efter det blev jag omskolad till höger 6a. 2019 när jag tog studenten skrev jag ett lärlingskontrakt med AHKs herrlag och året efter det skrev jag på ett ettårskontrakt.


Vad kan Kungälvspubliken förvänta sig av dig?
Jag kommer alltid att ge allt och försöka bidra med en massa energi. Sen hoppas jag såklart att jag ska kunna bidra med att jobba hårt i försvaret för att sen trycka i kontringar och såklart sätta dit bollen från kanten.

Varför blev det Kungälv?
För det första så kände jag direkt att det var ett gött och seriöst gäng som välkomnade mig bra när jag kom och provtränade. Grabbarna i laget och klubben har höga ambitioner vilket jag känner passar väldigt bra för mig och min utveckling. Helheten med handboll, eventuellt plugg och att ha vänner och familj i närheten är också en stor bidragande faktor till varför det blev Kungälv.

Dela detta :

Nästa match herrar

Kungälvs HK - HK Varberg